Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Konsten att skriva en bästsäljare
Isbn: 978-91-5011-500-0
Publisher: Alfabeta
Category:
Literary studies
Accessible since: July 2012

E-book

Konsten att skriva en bästsäljare

Den här boken vill väcka lust och få människor att tro på sina författardrömmar och riktar sig till den som vill skriva för en bred läsarskara. Svensk litteratur lyckas numera väl både i Sverige och utomlands. Men hur skriver man en bästsäljare? Det här är den första svenska handboken som sätter bästsäljaren under lupp och ställer frågan till dem som bevisligen vet hur man gör. Boken guidar läsaren från den första vaga bokidén till färdigt manus, utgivning, marknadsföring och försäljning. Stommen är intervjuer med kända författare (Jonas Jonasson, Karin Alvtegen, Katarina Mazetti, Henning Mankell, Håkan Nesser, Mari Jungstedt, Jan Guillou, Leif GW Persson m.fl.) förläggare och andra experter som delar med sig av sina erfarenheter. Tonen i boken är lättsam och innehåller många faktarutor, så-gör-du-listor och lärorika exempel. En inspirerande, underhållande och faktafylld vägbeskrivning till bokhandelns topplistor. Författarna är journalister med mångårig erfarenhet från dags- och kvällspress och med ett brinnande intresse för litteratur.

Katarina Lagerwall har arbetat på några av landets största dagstidningar, bland annat Expressen, Aftonbladet och Dagens Nyheter, samt varit bokrecensent på Stockholm City.

Lina Wennersten har bland annat arbetat på Svenska Dagbladets kulturredaktion och som redaktör på Språktidningen. Hon har även varit bokredaktör på Stockholm City.

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone