Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Drömslottet
Isbn: 978-87-1170-153-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
12 -15 years Children's books 9-12 years
Accessible since: May 2017
Narrator: Lisa Carlehed
Length: 9 hours 27 minutes

Audiobook

Drömslottet

Dagen för Annes och Gilberts bröllop är äntligen här. Och Anne får äntligen sitt drömslott: det lilla vita huset på Prins Edwards ö i kustbyn Glen St. Mary. Här börjar Gilbert arbeta som läkare och Anne blir husmor i sitt drömhem. Hon lär känna nya omgivningar och grannar, blir vän med den ädle kaptenen Jim och den olyckliga Ewa Moore. Snart går Annes dröm i uppfyllelse, en dröm som är hennes vackraste hemlighet.

"Drömslottet" är den femte boken i serien om Annes äventyr.

I originalöversättning av Karin Lidforss Jensen.

Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på en ö i Kanada, i samma område som böckerna om Anne utspelar sig. Till att börja med hittade hon ingen som ville ge ut hennes böcker om Anne på Grönkulla, men när de väl gavs ut blev de en stor succé.
Böckerna har filmatiserats ett antal gånger och även spelats in som TV-serie för bland annat Netflix.


Böckerna om Anne på Grönkulla följer den pratglada flickan Anne Shirley med rött hår, fräknar och stor fantasi, och har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Här får vi följa den föräldralösa drömmaren Anne, som växer upp på Prins Edwards ö i Kanada.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone