Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Överlevaren - En sann historia om en osannolik kvinna
Isbn: 978-91-7779-804-0
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: December 2018

E-book

Överlevaren - En sann historia om en osannolik kvinna

Sandra Pankhurst har levt ett innehållsrikt liv. Innan hon startade sin egen socialsaneringsfirma var hon bland annat make och far, transvestit, könskorrigeringspatient, sexarbetare och lyxhustru. 
När hon växte upp som liten pojke ville hon inget hellre än att passa in men uppfostrades i en miljö fylld av våld och utanförskap. 
Vi är specialiserade på de obehagliga uppgifter som ni behöver få gjorda , står det på Sandra Pankhursts visitkort idag. 
Hon arbetar på sitt eget vis med att hjälpa utsatta människor: En kvinna som under fyrtio år levt med sopor hon vägrat gå ut med; en man som i stillhet förblödde i sitt vardagsrum; den förvirrade kvinnan som lever tillsammans med råttor; ett hem som övergivits på grund av innehavarens överdos. 
Överlevaren är en extraordinär berättelse om en mycket ovanlig kvinna. Vi får följa hur Sandra Pankhurst städar upp och skapar ordning efter både levande och döda. Boken har vunnit ett flertal fackbokspriser.

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone