Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Sedan du försvann
Isbn: 978-91-8023-131-2
Publisher: Modernista
Category:
Novels 12 -15 years Children's books
Accessible since: February 2021
Narrator: Anna Lyons
Length: 11 hours 11 minutes

Audiobook

Sedan du försvann

»Otroligt fin och värmande läsning.« I Heart Fantasy

»Älskar den! Vill du ha mysig feelgood är det här boken för dig!« Bokiversum

»En väldigt underhållande bok.« Library Journal

Det var Sloane som lyckades dra ut Emily ur hennes blyga skal och få livet att kännas mer spännande. Men precis innan vad som skulle bli den bästa sommaren någonsin försvinner Sloane, och allt hon lämnar kvar är en Att göra-lista med tretton uppdrag som Emily normalt aldrig skulle fått för sig att göra. Men tänk om uppdragen kan hjälpa henne att få tillbaka Sloane?
Palla ett äpple mitt i natten? Ok, det är ju rätt enkelt. Dansa till gryningen? Visst, varför inte? Kyss en främling? Hm... Emily har nu sommaren på sig, med oväntad hjälp från en viss Frank Porter, att bocka av sakerna på Sloanes lista. Frågan är vad hon kommer att upptäcka under denna helt oväntade, utmanande sommar.

MORGAN MATSON är en storsäljande amerikansk ungdomsboksförfattare, vars finurliga, charmiga och romantiska berättelser ofta kretsar kring »en tjej, en sommar, en kille, ibland en hund, och alltid massor av kaffe och glass.« Hon bor i Los Angeles tillsammans med sin hund Murphy. Sedan du försvann är ett måste för fans av exempelvis Rainbow Rowell, Jenny Han eller John Green.

»Jag kommer garanterat att läsa böcker av Morgan Matson.« Vargnatts bokhylla

»Jag hade inte kunnat vara mer förälskad i den här boken.« hellogiggles.com

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone