Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Den vita glöden
Isbn: 978-91-7226-410-6
Publisher: Bokförlaget Opal
Category:
12 -15 years Children's books
Accessible since: February 2021
Narrator: Håkan Julander
Length: 2 hours 31 minutes

Audiobook

Den vita glöden

Fristående fortsättning på Mats Berggrens Alsta-serie.

Daniel återvänder till Alsta efter en tid på ungdomshem där han avtjänat sitt straff för dråp på Ville. Han har fått en plats på byggprogrammet och har bestämt sig för att lämna sitt gamla liv.  Daniels nystartsförsök går sådär, han dras in en situation han inte kan backa ifrån. Kompisen Abdi försöker hjälpa, men Daniel håller sig undan. 

Abdi har fått ett genombrott med sin musik, mycket tack vare rappen om Daniel och Ville men också låten han skrev till Evin när hon var tvungen att lämna honom efter att hennes familj försökt döda henne. Evin i sin tur kämpar med att finna sig tillrätta med sitt nya liv i egen lägenhet och nytt gymnasium långt bort från familjen. Evin tar kontakt med Abdi igen och de bestämmer sig för att träffas. Har deras kärlek överlevt tiden isär? Kommer de att hitta tillbaka till varandra igen?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone