Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Släpp taget och bli fri
Isbn: 978-91-9863-062-6
Publisher: BY MBP
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: May 2021
Narrator: Therese Lind
Length: 12 minutes

Audiobook

Släpp taget och bli fri

Släpp taget och bli fri

En meditation som ger dig lugn när som helst under dagen. Ta en välbehövlig paus från den stressiga världen utanför dig och blicka inåt. Den här meditationen gör dig lugn och avslappnad och hjälper dig att släppa på tankar för att du ska bli bättre på att fokusera under din dag. Gör den så ofta du kan och se resultatet.  

Therese Lind är magister i hälsopedagogik, har arbetat i hälsobranschen sedan 2007 och föreläser inom mental träning, och medveten närvaro. Hon är yogaläraren som bygger broar mellan yoga, mental träning och andlighet. 

2016 gjorde hon sin första pilgrimsvandring till Santiago de Compostela, vilket gav henne en ny riktning i livet. Året efter kom hon ut med sin debutbok "Yoga, Jesus och jag", och har sedan släppt en fristående uppföljare "Släpp skulden" 2020. Therese älskar äventyr och tycker om att testa nya utmaningar. Hon tycker att livet ska levas fullt ut. Hennes böcker är till för att inspirera andra att våga ta klivet, göra en förändring och tro på sig själv. Therese coachar människor att hitta sin fulla potential och hon visar vägen genom sitt intuitiva sätt.

Hennes dröm är att hitta en gård på landet där hon kan förverkliga fler av sina drömmar bland annat att skapa en plats dit människor kan komma och få ro för en stund. Therese älskar också att sjunga och fyller sina yogaklasser just för att hon sjunger under avslappningen och på så sätt berör många människors hjärtan.  Hennes motto är att leva här och nu vilket ger henne en glädje och livsenergi som hon vill sprida ut i världen. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone