Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for  Kantstött & väldigt värdefull
Isbn: 978-91-7885-558-2
Publisher: Visto förlag
Category:
Medicine & Health
Accessible since: September 2021
Narrator: Shama Persson
Length: 6 hours 40 minutes

Audiobook

Kantstött & väldigt värdefull

Efter att ha försökt ta sitt liv flera gånger bestämde sig Shama  Persson för att ta reda på varför, vad var det som låg bakom hennes  dåliga mående? Varför var hon en person som valde att ta sitt liv när en kris uppstod, och hur skulle hon kunna förändra sitt liv positivt så att hon  inte hamnade där igen? Fanns det kanske ett budskap i depressionen om  att hon inte levde sitt liv så som det var tänkt att levas?

Kantstött och väldigt värdefull är en självbiografisk berättelse med hög igen-känningsfaktor, full av personliga upplevelser och konkreta råd för ett hållbart tillfrisknande. Genom att generöst dela med sig av sina erfarenheter om livet, före och efter, hjälper hon andra att må bättre och hitta vägen till hållbar livsglädje. Boken säger mycket om verkligheten för deprimerade människor och fungerar som en ledstjärna i mörkret. Den är en påminnelse till alla som mår dåligt att de inte är ensamma.

Enligt WHO är depression den största anledningen till minskat antal levnadsår och nedsatt livskvalitet i världen, och en av de största sjukdomsbördorna. För unga människor är självmord den näst största dödsorsaken efter trafikolyckor. 

Shama Persson är uppfinnare och entreprenör som efter 50 bytt karriär. Numera arbetar hon som modell och influencer och inspirerar kvinnor  runt om i världen via sina podcasts och sociala media. Hon föreläser  inom ämnen depression, missbruk och självmord och har vigt sitt liv till att göra skillnad genom att sprida kunskap och förståelse.

Alla namn på personer som förekommer i boken är fingerade.

"Kantstött & väldigt värdefull är skriven med syfte att fungera som en överlevnadshandbok när livet är svårt. Den innehåller fakta kring depression och självmord och även rådoch metoder för hjälp och lindring. Detta är information som går att finna i många böcker och påinformationssidor, det som sticker ut och gör den här boken mycket bra och läsvärd är att författaren generöstdelar med sig av personliga upplevelser från sitt fascinerande och ibland brokiga liv. Dessa personligaberättelser gör att råd och strategier sätts i ett sammanhang och blir lätta att förstå och relatera till. Boken fyllerväl sitt syfte och är skriven med ett tilltal som vänder sig även till ovana läsare av självhjälpslitteratur." - Lektör Therese Nordholm, BTJ-häfte 15:2021


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone