Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Tomtar
Isbn: 978-91-8023-227-2
Publisher: Modernista
Category:
Social and cultural history
Accessible since: December 2021

E-book

Tomtar

»Underhållande och givande läsning och tittning för såväl vuxna som barn.« Betyg 5 av 5 - BTJ 

»Du som älskar julen och tomtar ska äga denna fantastiska och färgstarka bok.« Boktajm

Visste du att tomtar är sju gånger så starka som människor? Eller att tomtepar alltid får tvillingar? Nu får du chansen att lära dig allt du någonsin velat veta om dessa hemlighetsfulla små varelser som lever under jorden.
Tomtar är nämligen holländaren Wil Huygens vetenskapliga observation av tomtarnas kultur och levnadsvanor. Boken täcker allt från tomtars anatomi, utbildning och arkitektur till deras relationer till andra mytiska väsen, med verklighetstrogna illustrationer av Rien Poortvliet.
Boken blev en omedelbar klassiker när den gavs ut första gången och har sålt i över en miljon exemplar världen över. En perfekt julklappsbok för både stora och små.

WIL HUYGEN [1922-2009] var en nederländskt författare, född i Amersfoort. Huygen skrev under sin livstid flera uppskattade böcker om tomtar, men det är den första av dem, Tomtar, som har blivit en succé världen över och som här presenteras i en ny, påkostad presentutgåva.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone