Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Nybörjare: kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker
Isbn: 978-91-8023-475-7
Publisher: Modernista
Category:
Medicine & Health
Accessible since: April 2022

E-book

Nybörjare: kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker

Bästsäljande guide till kraften och glädjen i att våga lära sig nya saker  

»Inspirerande och fängslande.« Ingalill Mosander, Aftonbladet   

»En elegant och övertygande bok som har förändrat hur jag ser på mina egna begränsningar.« Malcolm Gladwell

Varför slutar så många av oss att lära oss nya färdigheter som vuxna? Är vi rädda att misslyckas? Har vi glömt hur kul det är att lära sig något helt nytt?
Tom Vanderbilt inspireras av sin 11-åriga dotters outsläckliga behov att lära sig göra nästan allt, och bestämmer sig för att påbörja ett år av lärande enbart för lärandets egen skull. Det han inte förväntar sig är att få uppleva en närmast extatisk glädje medan han sjunger Oasis i en amatörkör, förlorar i schack mot åttaåringar och undviker skorpioner på en surfingresa till Costa Rica.
Längs vägen intervjuar Vanderbilt dussintals experter för att utforska den fängslande psykologin bakom nyttan av att bli en vuxen nybörjare. Han visar hur vem som helst kan börja på nytt - och hur det kan få livet att kännas magiskt.
I svensk översättning av Manne Svensson.

TOM VANDERBILT är en amerikansk författare, journalist och bloggare. Som journalist har han regelbundet skrivit i bland annat WiredRolling StoneNew York Times och Popular ScienceNybörjare är hans senaste bok som blivit en internationell storsäljare.

»En handbok i hur man engagerar sig i livet på nytt.« The New York Times  

»En ren njutning att läsa.« The Guardian

»Nybörjare handlar ytterst om mer än lärande. Den handlar om de möjligheter vi alla har inom oss.« Daniel H. Pink, författare till När: vetenskapen om perfekt tajmingLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone