Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for En falsk ton
Isbn: 978-91-8023-750-5
Publisher: Modernista
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: May 2022

E-book

En falsk ton

Andra boken i De 39 gåtorna-serien efter Benknotornas labyrint

»Bländar med sin spänning, sina plötsliga vändningar i intrigen och sin humor.« School Library Journal

Nyhetsflash! Amy och Dan Cahill sågs precis på ett tåg, på jakt efter en av de 39 gåtor som är spridda över världen. Men vänta nu: polisen rapporterar om ett inbrott på ett lyxhotell, och de misstänkta är märkligt lika Amy och Dan.
Uppdatering: Amy och Dan har nu skymtats i en bil... nej vänta, i en motorbåtsjakt. Och nu verkar de jagas av en arg folksamling? När en ny ledtråd kommer inom räckhåll kan vad som helst hända...
En falsk ton är andra boken i den actionfyllda De 39 gåtorna-serien, där en rad framstående barnboksförfattare avlöser varandra. Ett storslaget äventyr med hela världen som arena, som den här gången tar oss till Venedig!

GORDON KORMAN [f. 1963] är en kanadensisk-amerikansk författare vars barn- och ungdomsböcker har sålt i 30 miljoner exemplar världen över och som haft flera böcker på New York Times bestsellerlista. En falsk ton är Gordon Kormans bok i De 39 gåtorna-serien, efter Rick Riordans Benknotornas labyrint.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone