Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Höstlovstrilogin: Skymning
Isbn: 978-91-8929-874-3
Publisher: Bookmark Förlag
Category:
Children's books
Accessible since: August 2022

E-book

Höstlovstrilogin: Skymning

VÄNSKAP, SVEK OCH SNILLRIKA BROTT UNDER EN ENDA KVÄLL

När 13-åriga Hedvig och Jakob stöter på varandra en kall höstlovskväll har det gått två år sedan den ödesdigra dagen på stranden. Dagen då allt förändrades och de blev som främlingar för varandra. Vad de inte vet där de står mittemot varandra i oktobermörkret är att ett brott begås bara en liten bit bort. 

I Tofstaholms herrgård har en mystisk figur tagit sig in genom källarfönstret för att stjäla en väldigt speciell tavla föreställande den gamla bulldoggen Felix. Tavlan är det enda som grevinnan och influencern Fiona ärvt av sin far som dött under dunkla omständigheter en månad tidigare. 

Samtidigt som Hedvig och Jakob tvingas hantera sitt såriga förflutna blir de indragna i jakten på den gåtfulla taveltjuven. De två tonåringarna blir snabbt medvetna om att de inte kan lita på någon förutom varandra. 

SKYMNING är den första boken i Höstlovstrilogin. Böckerna utspelar sig under två dagar i vackra Tofstaholm, den lilla byn där inget är som det verkar. Förutom att vara en modern, fartfylld och komplex deckarhistoria för både vana och ovana läsare, är det en finstämd berättelse om vänskap och svek. Boken är rikt illustrerad med 20 helsidesbilder av den hyllade illustratören Reine Rosenberg.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone