Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Regnbågsbebisen
Isbn: 978-91-2717-787-1
Publisher: Natur & Kultur
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: August 2022

E-book

Regnbågsbebisen

En egensinnig [och] humoristisk bilderbok som sätter igång fantasin hos läsaren

Annica Andersson, BTJ, betyg 4 av 5

En gång hade jag en bebis, den bodde i min pappas mage. Alla vuxna sa att bebisar inte kan bo i pappors magar, men min gjorde det i alla fall.
Sen kom den ut.

Med en fyraåringens kaxighet berättar det omnipotenta jaget iRegnbågsbebisenhur allt ligger till. Det spelar ingen roll att grannarna säger att bebisar inte kan prata, den här bebisen kan det. Den kan säga bajs och bajskorv hundrafemtiotolv gånger om dagen, vilket är lika kul varje gång. Och regnbågsbebisen kan faktiskt springa, en gång sprang den till och med bort!

Josefine Engström debuterar med en knalligt färgstark bilderboksbomb som lockar till igenkännande skratt. Berättelsen genomsyras av en tydlig barnröst som inte väjer för vuxnas oförmåga till fantasi.

Josefine Engström är utbildad i illustration i London. I åtta år drev hon illustratörsagenturen NU Agency och arbetade som adjunkt i illustration på Konstfack och senare som lektor. 2019 blev hon ordförande för Svenska Tecknare.Regnbågsbebisenär hennes bilderboksdebut.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone