Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Krigaren
Isbn: 978-91-8050-265-8
Publisher: Historiska media
Category:
Novels
Accessible since: February 2023
Narrator: Harald Leander
Length: 17 hours 0 minute

Audiobook

Krigaren

Det är år 60 och den svårerövrade provinsen Britannia är en nagel i ögat på det romerska imperiet. Den romerska militären har i uppdrag att upprätthålla fred i området. Detta görs genom att kuva de olika aggressiva stammarna som allierat sig mot den gemensamma fienden. Men i militären finns det också korrupta tjänstemän som gör allt för att beröva lokalbefolkningen på deras tillgångar.

Nu måste de farligaste fiendestammarna bekämpas. Två av Roms bästa befälhavare – prefekt Cato och centurion Macro – är ålagda ett uppdrag, lika dödligt som många av de utmaningar de mött under sina långa karriärer. Kommer de segra, mot änkedrottningen Boudica, hon som har ett krigarhjärta? Eller ska detta bli den sista striden?

Krigaren är del 21 i Simon Scarrows populära Silverörnserie. Scarrow fångar sina läsare med djupa kunskaper om det romerska riket, med spänning, rappa dialoger och hög närvarokänsla.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone