Jump to content
The library informs: OBS! DENNA SIDA FUNGERAR INTE LÄNGRE ! Välkommen att låna e-böcker direkt via bibliotekets nya hemsida: http://bibliotek.skelleftea.se/web/arena/e-bocker-och-e-ljudbocker
Cover for Villovägar
Isbn: 978-91-8050-236-8
Publisher: Historiska media
Category:
Novels
Accessible since: February 2023
Narrator: Viktoria Flodström
Length: 6 hours 41 minutes

Audiobook

Villovägar

I tredje delen av serien Skrivsystrar möter vi Jade Love. Hon är Storbritanniens mest älskade romanceförfattare och är i färd med att ge sig ut på en bokturné av sällan skådat slag. Med digert entourage och lyxig minibuss reser hon landet runt för att ta emot läsarnas jubel.

Men hon har svårt att njuta av sina framgångar. För mellan skålarna gör sig livet där hemma påmint och hemligheterna hon så länge har gjort allt för att dölja är farligt nära att avslöjas. Jade är övertygad om att hennes karriär skulle vara ett minne blott om sanningen uppdagas. Hur ska någon kunna älska och respektera henne när de inser vilken trasig och vilsen människa hon egentligen är?

Villovägar är en varm och stundtals mörk berättelse i bästa Lilly Emme-anda. Den handlar om att våga visa vem man är, med alla skavanker och ärr. En roman som påminner oss om att vi ofta är vår egen värsta kritiker.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone